Enjoy
the good life

Nobleza Boutique

Welcome to Nobleza

Nobleza. A culinary experience store where you can find high-quality, gastronomic products and experiences with a story. 

What is at the basis of these products and experiences: the life story of Jan Gerard van der Wal.

Nobleza Boutique Gastronomique

Approved by Jan Gerard

Jan Gerard, entrepreneur, chef, patron cuisinier, connector, a true Frisian and also a creative person.
With some perfectionism and idiosyncrasy, Jan Gerard pursued his goals. And with success. “Especially when people say, ‘would you really do that’, or ‘can it actually be done that way’, then I want to try to achieve it.”

Unique mix of products and experiences.

For every gourmet

Food

Indulge your taste buds with our selection of delicious food. From artisanal delicacies to culinary surprises, we have something for every foodie.

Wide range

Non Food

In addition to delicious dishes, we also offer a wide range of non-food products. Think of beautiful gifts, stylish home accessories and much more to give your daily life that little bit extra.

Experience special

Experiences

Our Boutique is not just a shop, it is a place where you can have special experiences. Here are some highlights: 

  • Tasting dinner:  Enjoy an exclusive dinner where our chef will take you on a culinary journey.
  • Wine Tasting:  Discover new favorite wines during our expertly guided tastings.
  • Theme evenings:  Be surprised by theme evenings around specific products, such as an evening full of chocolate or an exploration of exotic spices.

Whether you are looking for something special to take home or an unforgettable experience, our Boutique has it all. Come and discover it for yourself!

Kookinspiratie

Test nieuwsbericht

Lorem ipsum is een opvultekst die drukkers, zetters, grafisch ontwerpers en dergelijken gebruiken om te kijken hoe een opmaak er grafisch uitziet. De eerste woorden van de tekst luiden doorgaans Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit . Lorem

Lees meer

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type

Lees meer

Producten in de spotlight

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text

Producten in de spotlight

Play Video

Het geheim van een goede pasta

De gigli, tagliolini, picci en fusilloni zijn van Grano duro Capelli, genoemd naar markies Raffaele Cappelli. Om een goede pasta te produceren moet je uitgaan van kwaliteitstarwe, bij voorkeur een eeuwenoude tarwevariëteit zoals Grano duro Cappelli, nog beter als deze biologisch is.
Dit is het uitgangspunt voor een pasta met uitstekende voedingseigenschappen, evenwichtig en met geweldige organoleptische eigenschappen. De tarwe moet op steen worden gemalen om een ​​heel hard tarwemeel met zijn kostbare tarwekiemen te verkrijgen. Dit helpt de enzymatische activiteit te behouden en een goed verteerbare en voedzame pasta te verkrijgen. Pasta moet worden geproduceerd met bronstekening en langzaam worden gedroogd bij lage temperaturen. Hierdoor krijg je een ruwe pasta die de saus beter vasthoudt. De Tagliatelle en Pappardelle zijn van spelt. Spelt (Triticum dicoccum) is een kruidachtige plant die behoort tot de familie “Graminacee” waarvan de teelt zeer oud is en teruggaat tot de prehistorie.
Lees meer
Play Video

Honing

De bijenkorven gelegen op de hellingen van de Vesuvius maken de productie mogelijk van verschillende soorten fijne monoflorale honing die wordt verzameld en verwerkt zonder enige toevoeging of wijziging van het product dat door de natuur wordt aangeboden en het grote werk van de bijen.
De nog ongerepte omgeving van het Vesuviuspark, de zorgvuldige selectie van de zwermen en de absolute authenticiteit van het vakmanschap, maken de Vesuvius-bijenteeltproducten geschikt voor elk gebruik, of het nu therapeutisch of gastronomisch is. HOE DE HONING WORDT VERWERKT Honing is de voedingssubstantie die bijen produceren op basis van de nectar van bloemen die ze verzamelen, transformeren, combineren met hun eigen stoffen en in hun honingraten plaatsen. Eenmaal verzameld, wordt het naar het laboratorium gebracht, waar het via een koud verwerkingsproces en met behulp van het centrifugesysteem uit de honingraten wordt gehaald en van onzuiverheden worden gefilterd; pas na een korte decanteerperiode is het klaar om in potten te worden gedaan en zo de consument te bereiken. Met deze eenvoudige handelingen kun je de eigenschappen van de honing intact houden en beschikbaar maken precies zoals de bij het heeft geproduceerd: goed, gezond en natuurlijk. NIEUWSGIERIGHEID De kristallisatie die leidt tot het stollen van honing is een volledig natuurlijke fase vanwege de aanwezigheid van suikers in honing. Gestolde honing is niet van mindere kwaliteit dan vloeibare honing. De verschillende kristallisatietijden zijn te wijten aan de verschillende dichtheid van aanwezige suikers. Hoe rijker de honing aan glucose, hoe sneller deze zal stollen (sinaasappel, wilde bloem, eucalyptus). Honingen met een laag glucosegehalte maar rijk aan fructose (acacia, kastanje, honingdauw) kristalliseren zeer laat of helemaal niet. Tijdens het stollen verliest honing zijn aromatische en voedingskenmerken niet.
Lees meer
Play Video

Proefdiner

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.
It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.
Lees meer

Reviews

Nieuwsbrief

Ik nodig je van harte uit om je in te schrijven voor de Nobleza nieuwsbrief. Dan ben je als één van de eersten op de hoogte van het meest actuele Nobleza nieuws.